Inchirieri auto Bucuresti - Inchirieri masini - Rent a Car

Inchiriere auto cu sofer

Dacă preferaţi să nu conduceti în România dar aveti nevoie sa va deplasati rapid si in siguranta, sa participati la un eveniment special sau sa ajungeti la timp la intalnirile de afaceri, de ce nu profitati de avantajele serviciului nostru de inchiriere auto cu sofer.

Inchirieri auto cu sofer

Respectarea cu strictete a principiilor noastre cu privire la punctualitate, confort şi siguranţă, în colaborare cu personalul nostru profesionist vorbitor de limba engleza, vor asigura garantia unei calatorii cat mai confortabile posibil, oferindu-vă libertatea de a va bucura de peisaje, de a va pune la punct programul şi de a nu vă face griji cu privire la drum.

 

  • 15 € / max. 8 h in Bucuresti

  • 30 € / zi - in afara orasului

 

Pentru rezervari, cereri speciale, sau alte întrebări, vă rugăm să nu ezitati sa ne contactati prin telefon, fax sau

e-mail.Livrare gratuita la aeroport AEROPORT – GRATUIT livrarea si colectarea autoturismelor
Unul dintre serviciile noastre cele mai apreciate şi mai eficiente, oferite gratuit, sunt acelea de livrare şi de colectare a autoturismelor inchiriate de la Aeroportul Bucuresti Otopeni si Aeroportul Bucuresti Baneasa. Fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta, evitati bătaia de cap pricinuita de încercarea de a inchiria o masina la sosirea dumneavoastră la aeroport. Lasati aceasta problema in grija noastra, transmiteti-ne alegerea dumneavoastra cu privire la autoturismul pe care doriti sa-l inchiriati şi noi vom livra masina aleasa de dumneavoastra la timp, gata să vă transporte oriunde doriti.

Livrare gratuita in Bucuresti

BUCURESTI - GRATUIT livrarea si colectarea autoturismelor

Folosind serviciul nostru de livrare si colectare a autoturismelor beneficiati de masina inchiriata direct la hotelul dumneavoastra sau la orice adresa din Bucuresti. Completati un formular de rezervare online sau faceti o rezervare telefonica si unul din agentii nostri vor livra autoturismul inchiriat la locatia si ora specificate de dumneavoastra.

 
Transfer aeroport TRANSFER AEROPORT

Incepeti vacanta sau calatoria de afaceri relaxat şi fără nici un stres sau graba.

Autoturismele si minivanurile noastre va vor asigura transferul din orice loc din Bucuresti la şi de la aeroporturile din Bucuresti - Aeroportul Otopeni si Aeroportul Baneasa intr-un mod cat mai sigur si rapid. Bucuresti Car Rental - transfer aeroport.

 Contact

Transfer intre orase Transfer intre orase
Dacă intenţionaţi să călătoriţi de la Bucuresti spre o altă localitate, puteţi apela cu incredere la serviciul nostru de transfer inter-city. Veti beneficia de o călătorie confortabilă şi relaxantă, într-un autoturism spatios, climatizat, însoţit de un sofer profesionist disponibil în orice moment sa răspunde oricărei solicitări venite din partea dumneavoastră.

Scopul nostru este satisfactia clientului ...


Contact